ТРАНСФОРМИРАЙ своя трейдинг в 9 стъпки!


Искаш ли да имаш необходимите знания, за да четеш какво ти говори пазарът?

Искаш ли да имаш обективен подход за анализ на всяко пазарно движение?

Търсиш ли печеливши трейдинг техники и стратегии?

Искаш ли да можеш да намираш трейдинг възможности, спрямо твоя трейдинг стил, и това да са възможности с висока вероятност за печалба?

Нужен ли ти е обективен процес за трейдинг постоянство - от намирането на трейдинг възможност до контрол над емоциите?

Готов ли си да трансформираш своя трейдинг с моя курс по Цялостен Технически Анализ?Кой съм аз?

Казвам се Александър Дяков – професионален валутен трейдър с 12 годишен опит. Като от 2013 година съм последователно печеливш трейдър.

Години подред се лутах из дебрите на финансовите пазари. Направих всички възможни грешки, които един трейдър може да направи, докато не осъзнах, че напълно трябва да се отдам на процеса, за да стана от губещ трейдър, в последователно печеливш такъв.

Инвестирал съм много средства, за да се науча от едни от най-добрите в света, но времето, енергията и усилията, за да работя над себе си и да премина през цялостния процес, за да се нарека професионален трейдър, са в пъти повече.

Моята философия е, че човек не се ражда трейдър, а полага съзнателни усилия да научи това умение. За мен трейдингът е умение, като всяко друго. Вярвам, че с правилния подход и психология всеки човек, може да стане професионален трейдър – стига съзнателно да положи нужните усилия и да се отдаде на процеса.


Защо да купиш моя курс?

Отговорът е прост - този курс ще е факторът за промяната в твоя трейдинг и превръщането ти в професионален трейдър!

Не случайно казах, че този курс ще промени изцяло твоя трейдинг.

Да, това може да ти се стори твърде смело, пресилено или помпозно, но по същият начин мислеха в началото и моите курсисти, които обучих индивидуално. Обучих ги на същите неща, показани от мен в курса по "Цялостен Технически Анализ", и още в 1-вият урок разбраха, че това твърдение е самата реалност.

В този курс съм систематизирал всичките си знания и дългогодишен опит, за да изградя максимално информативно съдържание за теб. Изключително ценя твоето време, затова няма да има нищо излишно в този курс, т.е. ти ще получиш максимално голяма стойност за отделеното време. Ще ти покажа нещата, които са скрити за много трейдъри - защо и как се случват те. Моята цел за теб е да погледнеш графиката и да видиш отвъд нея.


За кого не е този курс?

В този курс не предлагам бързи и лесни решения, с които да забогатееш от раз. Не предлагам евтини маркетинг трикове, в които те увещавам да правиш пари докато спиш или докато си пиеш коктейла на брега на някой екзотичен плаж. Този курс не е решението на финансовите ти проблеми.

Ако търсиш магическото хапче, което лесно и светкавично ще промени из основи трейдинга ти, то знай, че няма да го намериш тук.

Вярвам, че курсът по "Цялостен Технически Анализ" ще ти спести много пари, които би загубил докато ги влагаш в "обучението", което ти преподава пазара. По-важното е, че ще ти спести още повече време, което ще загубиш докато се опитваш сам да наредиш целия пъзел - т.е. ще намали драстично кривата ти на научаването. Да, с този курс наистина можеш да постигнеш това, За да го превърнеш в реалност, то ти трябва да се отдадеш на него - трябва да вложиш нужното време, усилия и енергия, защото в противен случай, този курс ще е просто един неосъществен потенциал за теб.


Няколко думи за курса

За мен трейдингът е умение и това е умение,  което може да се научи, но трябва да имаш ясен и обективен процес. Поради тази причина всичко, което ще видиш в този курс ще е следствие на обективни правила. Това е така защото, за да станеш добър в каквато и да е област, то ти имаш нужда от здрав фундамент - всяка концепция, техника, метод или стратегия, ще стъпи на ясни и точни правила.

Структурирал съм курса от по-простото към по-сложното. Като всеки урок ще надгражда над предишния и това с една единствена цел, а именно когато приключиш последния урок, да видиш цялата картина т.е. ще подредим с теб всички парченца на пъзела, наричан технически анализ.

Ясните и точни правила ще ти помогнат за изключително кратко време да разбереш и научиш всичко от този курс - разбира се трябва да вложиш време и усилия, за да се случи това.

Ако мислиш, че това е курс компилация на няколко книги по 15-20 лв, или компилация на безплатни неща в Интернет, то ти никога не си бил по-далеч от истината. С този курс успях да материализирам хиляди часове труд вложени от мен. Като започнем от придобиването на трейдинг знание, преминавайки през back testing & forward testing на редица трейдинг техники и стратегии, и всичко това прилежно систематизирано в трейдинг план. Благодарение на това, започнах да работя над себе си - моята ментална настройка, дисциплина, постоянство и трейдинг психология. Бих добавил и, че след 2013 година имам поне по 3 часа активен трейдинг на ден в последователно следване на трейдинг плана ми, като през този период съм преминал през низ от печеливши и губещи(DrawDown) поредици.

Така че, НЕ, това не е поредният трейдинг курс компилация на безплатна информация в Интернет, а систематизирано над 11 часово трейдинг обучение, което е структурирано в 24 урока.

С този курс не обещавам, че ще станеш печеливш трейдър, защото това зависи от теб. От степента ти на отдаденост, желанието ти да вложиш нужните усилия и време, за да научиш и да приложиш наученото в този курс, и след това да не спираш да работиш. Без постоянство няма да се случи промяната! Печелившите професионални трейдъри не са родени такива. Те са станали професионалисти, защото са платили цената - отдали са се на процеса и след това са продълижили да тренират, за да постигнат и до поддържат нивото на техния професионализъм.

Ако искаш да си по-близо до мечтания от теб образ на професионален трейдър, ако считаш, че си готов да платиш цената за твоята промяна и си решил, че моят курс е решението, то погледни какво съм ти подготвил.

Модулите в курса:

Модул 1: Способност да четем какво ни говори пазара

 - Пазар и Пазарна Психология

 - Азбуката и Правилата на Пазара

 - Обективни правила за идентифициране всяко пазарно състояние(Бичи/Мечи тренд & Консолидация)

 - Структурни нива

 - Пазарно Движение

Модул 2: Инструменти за анализ на пазарното движение

 - Ценови модели и Потвърждаваща Техника

 - Разбиране и ефективно използване на Фибоначи пропорциите

 - Хармонични Пазарни Движения

 - Рафиниране на зона на обръщане

Модул 3: Определяне на вход, стоп и цели

 - Видове Причини за Вход - от Агресивена до Консервативна

 - Техники за Пласиране на цели - Структруни, Тренд Следващи&Продължаващи и Динамични Цели

 - Техники за Пласиране на стоп - Агресивни и Динамични

Модул 6: Трейдинг Стратегии

 - Трейдинг Стратегия по посока на тренд

 - Консервативна стратегия, която е независима от тренда

Модул 4: Технически Точков Резултат(ТТР)

 - Окомплектована Система за Структурен и Технически Анализ

 - Намиране на трейдинг на възможности спрямо ТТР

 - Трейдинг на възможности спрямо ТТР

Модул 7: Стратегията Напреднали Ценови Модели(НЦМ)

 - Обективна и ясна последователност от правила за трите най-печеливши Напреданли Ценови Модела - Bat, Gartley и Cypher

 - Прилагане на НЦМ в Консолидация(НЦМ виреят основно в Консолидация - 70% от времето пазарът е в Консолидация)

- Прилагане на НЦМ в Тренд

Модул 5: Трейдинг Техники и Методи

 - Структурен Трейдинг по посока на тренда

 - Структурен Трейдинг срещу тренда

Модул 8: Напреднали Трейдинг Техники

 - Трейдинг на повече от 1 стратегия

 - Заключване на цената

 - Техника за Разширени Цели

Модул 9: Трейдинг Постоянство

- 4-ри фазов процес за трейдинг постоянство - от намирането на трейдинг възможност до контрол над емоциите


Какво получавам когато купя курса?

Получаваш записан курс, с над 11 часа видео обучение, който можеш да гледаш, когато поискаш, в удобно за теб време и от всяка точка на света, стига да имаш връзка към Интернет.
Веднъж закупил този курс, ти ще получиш специален достъп до моя сайт, където се намира курса. С покупката на курса, той остава твой за винаги – няма никакви ограничения във времето за ползване.
Когато закупиш курса по „Цялостен Технически Анализ“, ти получаваш пълна подкрепа, която е с най-висок приоритет в рамките на 30 дни от датата на закупуване на курса. Какво представлява това? Всеки въпрос на курсиста, ще бъде отговорен в максимално кратко време(в рамките на няколко часа). След изтичане на 30-те дни, този приоритет отпада, така че отговорите могат да се забавят малко повече (в рамките на 24 часа).
Основен канал за получаване на подкрепа - имейл.

100% гаранция за удовлетвореност

Напълно съм уверен, че с курса по "Цялостен Технически Анализ", ще прочиташ с лекота какво ти говори пазара, ще знаеш във всеки един момент какво се случва на пазара и ще можеш да прогнозираш следващите му ходове - с цел намирането на трейдинг възможности с висока вероятност за печалба.
Вярвам, че това е най-добрият курс по технически анализ правен някога в България, но ако не съм надхвърлил твоите очаквания до края на 3-я урок, то съм готов да  ти възстановя пълната сума, която си инвестирал в курса. Защо точно до 3-ят урок?
Първите 3 урока са фундаментални - в тях ще научиш пазарната психология, азбуката и правилата на движение на пазара, за да можеш да установиш инстинктивно какво е пазарното състояние. Също така в тези уроци ще се научиш как се движи пазарът и какво представлява структурният трейдинг. Това е фундамент, над който надграждат всички техники, методи и стратегии в този курс. Когато писах, че това са фундаментални уроци, нямах предвид за този курс, а като цяло за професионалния трейдинг. Комуникирам с професионални трейдъри от цял свят, и въпреки че всеки има индивидуален трейдинг стил, общото между всички тях е сходният фундамент.
В този курс, аз ще те науча на този фундамент пречупен през моята призма на професионален трейдинг, НО ако не си получил нужната стойност то имаш избор да продължиш напред, или не. Ако избереш да се откажеш, то ми пиши, за да ти възстановя цялата сума, но ако решиш да продължиш със следващите уроци, то трябва да знаеш, че опцията за възстановяване на твоите пари отпада.

КАКВО КАЗВАТ КУРСИСТИТЕ ЗА МОЯ КУРС?


Като човек, който е закупил редица курсове, загубил не малко пари на форекс пазара, не мислех, че мога да попадна на нещо истинско. Още от първия модул курса по "Цялостен Технически Анализ", разбрах, че съм попаднал на нещо различно, и точно това, от което имах нужда. Трейдинг концепциите, техниките както и стратегии, напълно трансформираха начина по който гледах над трейдинга. Най-много ме грабна факта, че този курс е изцяло базиран на обективността. Разбирам, че за да успееш в трейдинга ти трябва обективен процес, в който няма нищо случайно - именно като курса на г-н Дяков. Благодарение на обективността вече мога да чета какво ми говори пазара. Мога да прогнозирам бъдещи пазарни сценария именно следствие на разбирането ми за пазара. Вече разбирам, че трябва да чакам пазара да дойде при мен, за да вляза сделка - като това ще е сделка при, която вероятността е на моя страна. Най-голямата промяна в моя трейдинг е, че вече имам причини за влизане в сделка, като вече знам предварително 3-те най-важни неща за една сделка - нивото на вход, стоп и цели. Г-н Дяков, благодаря за този безценен курс, който сте създали. Благодаря, за вашето лично отношение и подкрепа. Благодаря Ви за трансформацията, която направих!

Траян Мирчев

От няколко месеци се занимавам с трейдинг, като реших да не правя грешките, които правят редица начинаещи трейдър като мен, за това реших да инвестирам времето и средствата си в менторски курс. В началото търсех курсове в чужбина, но те струват малко състояние, а и не мислех, че английският ми език е на нужното ниво. Преди 1 месец случайно видях рекламата на курса по "Цялостен Технически Анализ", като веднага исках да разбера повече за него. След като видях видео клиповете, който споделя Александър Дяков, разбрах, че това е менторския курс, който търсех. Мислих, че този курс е за напреднали, а не за аматьори, но все пак реших да закупя курса. Инвестицията си заслужаваше! Александър Дяков има уникален подход, с лекота представя информацията както в основните модули, така и в модулите за напреднали. Изключително ми допада факта, че всеки урок е детайлно теоретично представен и подкрепен със солидни пазарни примери. Мина повече от 1 месец от моята инвестиция, като вече се фокусирам основно над развитието на моят трейдинг стил. Александър Дяков, никога не казва, че има само 1 трейдинг стил, а показва различни печеливши стилове. Аз избрах моя, сега единственото, което оставя да правя е да работя над него. Знам, че ме чака още много път - както казва Александър Дяков, трябва да овладея първо една стратегия, след това да е тествам, за да знам какво да очаквам от нея, но вече знам какво представлява професионалния трейдинг. Разбрах, че трябва да се фокусира само и единствено над трейдинг процеса, а резултата сам ще дойде. Ако някой търси именно такъв процес, то не трябва да се колебае и да закупи курса по "Цялостен Технически Анализ" - стойността, която ще получите ще надхвърли многократно вашата инвестиция.

Радина Василева

Има една дума за курсът на Александър Дяков по "Цялостен Технически Анализ" - БЕЗЦЕНЕН! Много рядко може да се срещнеш с толкова отдаден на това, което прави човек, като Александър Дяков. Той не само, че не крие своите знания и опит, ами е създал курс, чието ниво е на изключителна висота. Всеки урок е детайлно теоретично поднесен, който е подкрепен със солидни пазарни примери. Александър Дяков е изключителен учител и ментор. Гарантиран, че в този курс ще намерите отговорите на огромна част от вашите въпроси относно трейдинга, както и че ще започнете сами да сглобявате голямата картина на професионалния трейдинг. След такъв курс няма как да не промениш изцяло своя трейдинг към добро!

Димитър Цветанов

Виж проявлението на различните модули от курса, в безплатните видео клипове, които споделям:


Получаваш следния пакет:

Цялостен Курс по Технически Анализ 

+

Приоритетна 30 дневна подкрепа

50% отстъпка от 1 часова консултантска сесия


1497 лева


Предупреждение за риск: Търговията на финансовите пазари носи висока степен на риск! Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите.
Моля, уверете се, че сте напълно запознати с евентуалните рискове.
Информацията предоставена в сайтa www.ProTrading.bg и от г-н Александър Дяков, не трябва да се счита като мнение за покупка или продажба на финансови инструменти.

© 2020 www.ProTrading.bg