BeaProfitableTrader_Logo

Спри да се чудиш дали това  структурно ниво е значимо, или не!

Защо индикаторът Dynamic SR ще ти помогне да намалиш кривата на учението и ще подобри цялостния ти трейдинг?

1

Инстинктивно виж Структурните Нива

Твоите очи ще бъдат привлечени към важните структурни нива

Идентифицирането на структурно ниво(ниво на подкрепа или съпротива) е фундаментално умение в техническия анализ. Важно е всеки трейдър, да може да намира структурните нива, но за много трейдъри идентифицирането им е доста трудна задача.

Една от големите ползи на Dynamic SR индикатора е, че премахва субективността -  ще виждаш само релевантни структурни нива. Веднъж заредил Dynamic SR, в твоята МТ4 платформа, то очите ти ще бъдат мигновено привлечени, както към малките, така и към големите структурни нива.

Dynamic SR е инструмент в помощ, както за начинаещи, така и за напреднали трейдъри. Ако си начинаещ трейдър и изпитваш трудности по линия на структурните нива, то Dynamic SR ще намали кривата ти на учението. С Dynamic SR драстично ще подобриш структурните си умения.

С Dynamic SR, драстично ще намалиш времето си за анализ. Този индикатор спестява изключително много време, защото очите ти ще бъдат привлечени към структурните нива и няма да губиш ценно време в твоя активен трейдинг. Ако твоята стратегия е базирана на структурните нива, то веднъж заредил Dynamic SR на твоята MT4 платформа, единственото, което трябва да направиш е да чакаш пазара да предостави причините ти за вход.

2

HT структурни нива спрямо по-ниска графика

Ти можеш да виждаш структурни нива от висока времева графика(HT) на по-ниска времева графика.

Основната полза на Dynamic SR е, че можеш да визуализираш структурни нива от по-висока графика, спрямо по-ниска такава. Няма да имаш нужда да прескачаш назад-напред, спрямо времевите графики.

Тази характеристика е изключително полезна, ако си daytrader и искаш да си наясно, какво прави цената, спрямо структурните нива на висока времева графика. Преди трябваше да гледаш структурните нива на висока времева графика, след това да се прехвърлиш на по-ниска(трейдинг графика), и да чакаш пазара да ти предостави причина за вход. С помощта на Dynamic SR индикатора, ти вече няма да превключваш времевите графики - ще имаш нужда само да настроиш на коя висока графика да ти се показват структурните нива.


3

Лесен Backtesting

Индикаторът Dynamic SR е идеален за бектестинг

Ако искаш да разработиш стратегия, тя трябва да стъпи на ясни и точни правила, за да се изкорени всякаква субективност. Ако си структурен трейдър и си разработил нужните правила, то единственото, което трябва да направиш е да ги бектеснеш. Имаш нужда от backtesting на тези правила, за да разбереш дали ще са печеливши, или не.

Веднъж заредил индикатора Dynamic SR, ти можеш да включиш опцията за визуализиране, точно кога даденото структурно ниво се е случило. Това ще е идеално, когато правиш backtest, защото знаеш дали пазарът ти е предоставил причина за вход спрямо валидно структурно ниво, или не! Тази информация е изключително ключова за твоята стратегия.

4

Подходящ за всички трейдинг стилове

Търгувай както тренд възможности, така и контра тренд възможности

Знаем, че трейдинг възможностите с висока вероятност имат тенденцията да се случват именно около структурните нива - затова можем да ги използваме, както за възможности по посока на тренда, така и срещу него.

Най-безопасният начин е да влизаме в сделки по посоката на установен тренд. Така че, ние трябва да гледаме в ляво за структурни нива, и да чакаме цената да достигне до тях. След това ще чакаме пазара да ни предостави причината за вход.

Структурните нива действат като магнит за ценовото движение. Ако цената е в тренд и пробие дадено структурно ниво, то трендът ще продължи до следващото структурно ниво. Точно на това ниво ти можеш да се възползваш, ако пазарът ти предостави причина за вход, именно срещу тренда.

5

Лесен Backtesting

Търгувай всеки пазар и времева графика

Можеш да ползваш индикатора Dynamic SR както на Валутния пазар, така и на Фондовия, Фючърсния и всеки друг ликвиден пазар. Просто трябва да заредиш индикатора на твоята MT4 платформа.

Dynamic SR може да визуализира структурни нива на всяка времева графика - идеален е, както за daytrader-и, така и за swing трейдъри.

Текуща Цена:

197 лв

Често Задавани Въпорси

Какво точно прави индикаторът?

Каква е основната полза на Dynamic SR?

Ако премина повече от 5 сметки, какво става?

Мога ли да си възстановя парите?

Как да го използвам?

Имам ли някакви ограничения в ползването?

Как ще си получа продукта?

Ще получа ли някаква подкрепа?

Текуща Цена:

197 лв

Имаш ли въпроси свързани с този продукт? Свържи се с мен и с радост ще ти помогна.


Предупреждение за риск: Търговията на финансовите пазари носи висока степен на риск! Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите.
Моля, уверете се, че сте напълно запознати с евентуалните рискове.
Информацията предоставена в сайта www.ProTrading.bg и от г-н Александър Дяков, не трябва да се счита като мнение за покупка или продажба на финансови инструменти.

© 2019 www.ProTrading.bg