Знам, че много от вас са чули безброй пъти думата Форекс, но наясно ли сте какво наистина тя означава? Сигурен съм, че сте виждали много реклами по телевизията – млад мъж облечен в много хубав костюм, който търгува от неговата яхта, супер луксозна кола или самолет, или просто търгува от неговото легло. Тези реклами пресъздават един лесен и бляскав начин на живеене, който е достъпен само до тези, които търгуват Форекс. За жалост тези реклами са далече от реалността – Форекс трейдинга не е начин да станеш милионер за една нощ. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но няма да станете милионер за една нощ и форекс трейдинга не е лесно начинание. Личното ми мнение е, че форекс трейдинга е един от най-трудните и изискващи бизнеси(със сигурност най-ментално изискващият) – трябва да инвестирате месеци и години от вашата енергия, време, пари и трябва да сте силно мотивирани за да изградите нужните трейдинг умения. Рекламите не показват колко много трябва да вложите от себе си, но именно това е нужното за да успеете във форекс трейдинга. Трябва да вложите много от себе си и да се отдадете на процеса за да се превърнете в последователно печеливш трейдър.

Искам да споделя с вас, че усилената работа се отплаща – благодарение на времето и усилията, които вложих днес съм последователно печеливш трейдър. Изградих сайта www.protrading.bg, защото искам да помогна на други хора да успеят в света на форекс трейдинга.

Създадох наръчник от поредица от статии, които ще покажат какво е наистина форекс трейдинга – това, което не ви го показват рекламите. Надявам се, че ще е полезно за всички от вас, които искат наистина да разберат каква е основата на форекс трейдингът. Ако, вие сте начинаещ, силно ви препоръчвам да прочетете всичките статии, ако сте по-напреднал трейдър тогава ви препоръчвам – “Трейдинг Статии“.

 

1 част – Какво е форекс трейдинг?

2 част – Какво е технически анализ?

3 част – Трейдинг Терминология

4 част – Валути

5 част – Пазарни часове и трейдинг сесии

6 част – Къс, дълъг и видове поръчки

7 част – Видове графики

8 част – Кендълстик графика

9 част – Ценови модели

10 част – Какво е прайс екшън?

11 част – Структурен анализ и напреднали модели

12 част – Търговски план

13 част – Търговска психология

 

Предупреждение за риск: Търговията на финансовите пазари носи висока степен на риск. Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Моля, уверете се, че сте напълно запознати с евентуалните рискове. Информацията предоставена в сайтът www.protrading.bg, не трябва да се счита като мнение за покупка или продажба на финансови инструменти.
top
© 2017 www.ProTrading.bg