BeaProfitableTrader_Logo

APR Скриптът, ще промени твоя трейдинг на Напреднали Ценови Модели

С APR скрипта, ще спестиш средно по 30 МИНУТИ дневно, от времето за анализ!


Какво е APR?

Advanced Pattern Recognition Script или за по кратко, APR е скрипт, специално разработен за платформата MetaTrader 4, в помощ на трейдърите, които използват стратегията Напреднали Ценови Модели.

За да търгуваш, който и да е Напреднал Ценови Модел, то ти трябва да идентифицираш валидна основна XA вълна. След това, трябва да приложиш инструментите Фибоначи Корекция и Разширение, за да потвърдиш дали имаш валидни пропорциите и дали имаш валиден Ценови Модел. След това, трябва отново да приложиш същите инструменти, за да установиш нивата на вход, стоп и цел. Това е старият и скучен начин! Като разбира се пропорциите, които използваш трябва да са печеливши.

APR скриптът е базиран на най-печелившите пропорции за напредналите модели - Gartley, Bat и Cypher.

Когато заредиш APR на твоята графика, трябва да начертаеш 3 линии - XA, AB и CD вълните, всичко останало е грижа на скрипта. APR скрипта, ще ти покаже дали си начертал валиден Напреднал Ценови Модел или не. Ако има валиден модел, APR скриптът, ще ти покаже точното ниво на вход, стоп ниво и първоначалните нива на цели.

Отнема точно 10 СЕКУНДИ, за да заредиш скрипта и да начертаеш 3 линии, след това можеш да търгуваш модела, който си набелязал.

Когато заредиш APR скрипта на твоята графика, трябва да начертаеш тези 3 линии. APR не е скрипт, който автоматично ти показва даден ценови модел - това все още е твоя работа. Следователно, трябва да имаш нужните знания, за да трейдваш стратегията Напреднали Ценови Модели.

*Ако нямаш нужните умения, то ти препоръчвам да прочетеш повече за моя курс по "Цялостен Технически Анализ" тук.

Текуща Цена:

197 лв

Често Задавани Въпорси

Какви са пропорциите на APR скрипта?

Каква е основната полза на APR скрипта?

Ако премина повече от 5 сметки, какво става?

Мога ли да си възстановя парите?

Как да го използвам?

Имам ли някакви ограничения в ползването?

Как ще си получа продукта?

Ще получа ли някаква подкрепа?

Вземи Сега APR Скрипта

197 лв

Имаш ли въпроси свързани с този продукт? Свържи се с мен и с радост ще ти помогна.


Предупреждение за риск: Търговията на финансовите пазари носи висока степен на риск! Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите.
Моля, уверете се, че сте напълно запознати с евентуалните рискове.
Информацията предоставена в сайта www.ProTrading.bg и от г-н Александър Дяков, не трябва да се счита като мнение за покупка или продажба на финансови инструменти.

© 2020 www.ProTrading.bg